top of page

Tulevaisuuteen katsoen

Hyvä kaluste palvelee Sinua pitkään! Tulevaisuudessa Sinun nyt tekemiesi valintojen oikeellisuutta ei todista ainoastaan toimintavarmuus. Myös muotoilua valittaessa tulee vilkaista huomiseen. Uudenlaisia ratkaisuja ei kannata pelätä. Kansler on maailmantason kalusteiden muotoilu- ja suunnitteluasiantuntija. Meidän näkemyksemme, kokemuksemme ja käytäntömme antavat mahdollisuuden luoda kalusteita, joilla on hyvin pitkäaikainen kysyntä ja jotka ovat aina ajankohtaisia.

TERVETULOA 

Tila sanelee muodin

Taito sovittaa todelliset mitat ja tilan mahdollisuudet on ensimmäinen askel hyvän tuloksen suuntaan. Suunnitelman laadinnassa kiinnitämme suurta huomiota sekä muotoiluun, mukavuuteen että myös päivittäiseen käyttöön. Tarjoamme Sinulle parhaan ratkaisun jopa silloin, kun tilasi on suhteellisen rajattu tai kun tilaratkaisu ei ole kaikkein onnistunein. 

Järkevä ostos

Monet luulevat virheellisesti, että järkevä kuluttaminen tarkoittaa halpojen tavaroiden ostamista. Vaikka kuinka yrittäisimme uskotella itsellemme muuta, ovat massatuotanto ja laatutuotteet kaksi aivan erilaista asiaa. Kaikkia näkökantoja lähemmin tutkittaessa ilmenee, että usein hintaero ei olekaan niin iso kuin ensisilmäyksellä tuntuu! Meidän mielestämme jokaisen rakenteellisen ratkaisun tulee olla perusteltu ja argumentoitu. Kustannusten oikea jakautuminen hyvin laaditussa suunnitelmassa parhaisiin materiaaleihin ja tarvikkeisiin – se onkin järkevää kuluttamista.

Meidän keittiömme ovat täysin hintaansa vastaavia. Meidän luomamme kalusteet ovat Sinun kiinteistösi hyödyllinen täydennys ja ne antavat sille myyntiedun.

hyvän maun ihmisten klubiin!

Kaikki

on paikallaan

Jokaisessa nykyaikaisessa keittiössä on suuri joukko sähkölaitteita. Teemme suunnitelman siten, että kaikilla laitteilla ja lisävalaisimilla on oma sähköliitäntänsä ja pistorasiat sijaitseva juuri siellä, missä niitä tarvitaan. Meidän asiakkaillemme sähköpiirros on maksuton. Sähköliitäntöjen vuoksi Sinun ei tarvitse enää murehtia.

bottom of page